Såhär är det!

Okej! 
Väldigt mycket har hänt sen de senaste två månaderna. Hela livet har i stort sett vänt blad. Jag har inte alls varit öppen om detta i bloggen överhuvudtaget för att jag tycker att det inte hör hit och att det är en sak som hör till personen/personerna i fråga... men någonstans i allt det här så sprack bomben och de blev mer kaos än va de blev okej.

Jag gick runt i flera veckor/månader och hade en klump i magen och grubbalde över om det var rätt beslut att ta eller om det fanns någonting mer jag skulle kunna göra mer än de som jag eller ja vi redan gjort.. Jag ville aldrig någonsin göra någon ledsen eller veta att jag sårat en människa så pass mycket.. Ibland kan man inte rå för det  då det faktiskt handlar om känslor. Ens egna och andras! 
Det är helt enkelt så att jag och Jonte inte är tillsammans längre och det har vi inte vart sen i mitten på september. Frågan av varför jag valde att jag inte ville vara kvar med honom är ingenting jag tänker ta här.. Det är lite mer privat. Just nu så är vi vänner MEN han vill umgås... men det vill inte jag.. För vissa funkar det och för  andra funkar det inte lika bra... 

Helt ärligt utan att låsa känslokall eller något sånt så tycker jag att det är så hiiiimla skönt att det är över. Allting har vart kaos jätte länge och jag fattar inte varför jag inte tog det här beslutet tidigare.. Då INGENTING har vart bra och ***** inte har velat fixa till någit alls så... Det finns inga som helst känslor kvar.. Tyvärr! 
Jag och Jonte har suttit ner och pratat om detta så han vet allting! 
Ja de var väl det?.. 

Neeej juste... ni människor som har någontign att säga om mig kan mer än gärna få komma och säga det i mitt ansikte... 
Vem eller vilka jag umgås med , vem jag väljer att tycka om (vänskapligt sätt) eller hur i hela helvete jag vill leva mitt liv är väl ändå helt och hållet upp till mig och ingenting annan? ;s jag lever mitt liv så kan ni leva er liv okay? Bra då är det avklarat (Y)

#gofakkyourself
 
RSS 2.0