190829

Alltså ska det här vädret ersätta solen helt och hållet? Igår gick jag till förskolan i regn, blixt och dunder.. livrädd!
Idag hade jag iallafall lite mer tur med vädret kan man ju säga.. Det var soligt när jag gick till förskolan. Det började regna när jag sövde Liam för middagsvilan och i samma veva så åskade det och sen blev det helt ok väder igen. Lite regn då och då bara.
Kom en kvart tidigare till förskolan. Ville inte chansa till att gå i spöregn igen och sen hade Emilia haft en småkass dag på förskolan. Hon var så ledsen när jag lämnade och var lite ledsen till och från under dagen. Känns så i mitt mammahjärta men det har ändå gått bra.
 
När Matthias kom hem ifrån jobbet var tanken att vi skulle sätta igång med endel av vad som behövs göras. Jag började dammsuga lite, han dammade av. Sen gick vi till hemma hallen för vi hade helt och hållet missat formar när vi var och handlade. Därefter kom vi hem och åt mat och sen blev det ingenting utav.. någonting. Så gissa vem som precis har lagt sig i sängen och är på världens sämsta humör?
Nu får vi se hur morgondagen går. Blir säkert stressx1000 för min del.  Det är ju endel att göra så att säga.. 

● Ska ringa församlingshemmet. Måste hämta en nyckel så vi kommer in imorgon. Vore jobbigt om vi inte gjorde det. 
● Sen ska jag hämta nyckeln.
● Vi ska också hämta nyckeln till övernattningslägenheten. Det får Matthias göra efter jobbet.
● SEn ska jag försöka fixa en underdel att ha på mig imorgon. (Försökt med det hela veckan) 
● Vi behöver handla lite också.
● Baka baka baka.... 
● Senare på kvällkvisten då så ska jag färga håret och duscha. 

Självklart så är vi inte helt ensamma.. Matthias familj kommer över och hjälper oss senare under dagen efter jobb och skola alltså. Utan deras hjälp hade det aldrig gått. 
Sen kommer ju gäster till oss någongång där under eftermiddag/kvällen. Min familj jommer under kvällen iaf.
 
Nu är det iallafall torsdag och för oss betyder det H E L G! Denna helg är olik alla andra helger men vi ska nog få det suuuveränt bra ändå. Önska oss lycka till! <3
 De va fint väder somsagt :D 






Är han inte söt min lilla prins?


Middagsluren som bara varade i 30 minuter.. :/

 
Såhär hittade jag Liam efter att jag kommit ut från Emilias rum i hopp om att få henne att somna lite fortare och i samma veva som Matthias satte upp gardinerna i vårt sovrum. Nu är han ööööveraaaaalllt och ingeeenstans. 
RSS 2.0