Frågor och svar ✿

Det finns ju ingenting som är mer irriterande än korkade människor som känner att de måste enl de "lägga" märke till saker som de tror är uppenbart. När det i själva verket inte är det. Det är lixom inga konstigheter. 
Så med andra ord.. svarar på 3 frågor jag har fått. Nästa gång den här personen väljer att kommentera här så kan du kanske försöka att inte vara anonym? Ganska fegt faktiskt. Pyzz
 
 
Vad känner du för Matthias? 🥰 
Ja, vad känner jag för Matthias? Han är min bästavän, min livskamrat och jag är glad att just jag får dela varenda dag i mitt liv tillsammans med honom.
Jag älskar hur trygg och lugn han får mig att bli i många tillfällen, hur han står ut med mina lite mindre bra sidor och vice versa... 
Så... en sån här fråga är en sådan fråga som man kan skriva hur mycket som helst på eller så sitter man här och skriver ingenting för att man får inte ner det i fingrarna. Vilken person är ni?  :)
Behöver man ens ställa en sån här fråga till människor öht.. Viisst är det gulligt om man vill skriva ett inlägg som ska vara just "gulligt" så är det en sak.. men en sån här fråga tillsammans med de lite mer negativa frågorna. Hm..
Jag vet helt ärligt inte vart jag hade vart idag om jag inte haft honom i mitt liv.. På 3 år så har vi gått igenom hur mycket som helst. Både bra och dåligt.
Vi har behövt kämpa oss igenom dagarna för att orka med hela dagarna. Så ibland är jag faktiskt ganska chockad över vad vi faktiskt har gått igenom. T i l l s a m m a n s dessutom <3
I över 3 år så har jag fått chansen till att få kalla honom min, dela varje sekund med honom, vi har blivit föräldrar T V Å gånger till två  fantastiska barn.
Det jag känner för Matthias är så himla starkt så att jag inte ens vet var jag ska fortsätta här...
heh... Så med andra ord... Det jag känner för Matthias är stort och jag älskar honom till månen och tillbaka några gånger. 
Min fina fina fina maan <3
 

Är du inte orolig att bo där du bor när din pojkvän har en endel gamla flickvänner/ragg/förhållandendr?
Jag har A L D R I G vart orolig för att bo här av den anledningen egentligen. Spelar ingen som helst roll vart man bor.. Du kanske inte träffar på de gamla raggen/förhållandena eller något sånt. Man träffar ju nya människor dagligen.
Grejen är den att jag har innan Matthias vart med människor som har gått runt och raggat på andra människor när jag inte vart i närheten. Antingen när jag var hemma (levde då i distansförhållande) eller när jag var på konsert osv.. Jag har mest vart rädd för att det ska hända här också. Det är också det enda jag har oroat mig för innan vi flyttade ner hit.
Det är ju bara någonting som sitter kvar sen tidigare. Inget jag bryr mig speciellt mycket om nu. Jag lever i ett stabilt förhållande där jag faktiskt litar på min partner till 1000%. Jag har ingenting att oroa mig för.:)

 Våra p e r f e k t a kidz!! <3
 
Matthias är aaaaldrrrrriiiiiig meeeeed på en ennnnnda bild!!!!!!!! 
Erkänn att ni har gjort slut?
Känner att det här är sista gången som jag svarar på den här korkaade frågan .. eller fråga och fråga.. Tolka det hur ni vill. 
De flesta bilder som jag tar är bilder som klickas under dagarna när jag är ensam hemma med barnen. Livet som föräldraledig ni vet! 
Medans jag är hemma så är Matthias på jobbet och sliter sig blå. Inte det lättaste att få med honom på våra selfies då. Sen så tycker han inte att det är lika kul att vara med på foton/fota som jag tycker att det är. Det är där mycket av mina intressen ligger. 
Tyvärr så har det blivit såpass mycket mindre bilder på senaste tiden faktiskt och det beror mer på att jag vill att någon tar foton på oss och då kommer vi till att jag inte är speciellt bekväm med det. 
Det är en sak när min mamma/syster gör det för det är jag van vid.. typ endast det.
M E E E EN såhär är det.. BARA för att Matthias inte syns på enl dig " en enda bild" så betyder det inte att vi har gjort slut. 
Vi är fortfarande tillsammans så han får stå ut med mig fortfarande. Läääänggeeeee! ^^
 
 
Inser väl nu att det är dags för att gå ut och fota lite finare familjebilder med fina familjen. Kanske kan passa på medans Linda är här? :D
Sen kommer det garanterat bli fler bilder klickade under dopet. I år ska jag ha FLER bilder med FLER människor känner jag. Fick bilder på Matthias och hans bröder/ familj. Min familj bara försvann hah ;o
RSS 2.0