190530 -31

Godmorgon! 
Sitter i soffan med båda barnen och tittar på nicke nyfiken. Som vanligt. Nä men det är så vi startar dagen här hemma. Några avsnitt av nicke, sen frukost och därefter brukar vi klä på oss och gå ut för att få frisk luft. 
Båda barnen vaknade iallafall vid 7. Ny morgon tid till o vakna för båda. Har blivit uppvak runt den tiden den senaste tiden nämligen och jag verkar aldrig vänja mig vid det. Snart kanske jag gör det.
Jag har ingen aning om vad som händer idag. Funderar på om vi ska ta tag i o städa upp lite. Emilias leksaker ligger verkligen över HELA hennes golv och i vårt vardagsrum.. Livet med småbarn ;) 
Desutom så måste jag rensa i hennes lådor för det är så mycket "skit"saker och bebis leksaker som jag ska plocka undan till lilleman. Inte värt att de ligger i Emilias lådor och tar en massa onödig plats. Hehe
 
 Iallafall.. gårdagen spenderade jag här hemma.. det blåste så otroligt mycket hela dagen igår så det var inte ens kul o titta ut genom fönstret. Matthias jobbade extra så han var inte hemma under dagen, Runt 12 tiden så kom Christel över till oss o hängde litegrann. Vi tog en promenad till hemmahallen, rusta och jysk. Vi försökte hitta någon fin och liten present till nyblivna föräldrar. Vet ni hur svårt det var eller?!! Efter mycket om och men så fick vi ihop någonting iallafall. Så ja igår så valde lilla bebisen att komma ut i världen. Helt lötsligt känns inte Liam så himla liten längre :o
Så om jag inte tänker helt fel så promenerar vi eventuellt till de nyblivna föräldrarna idag. Självklart beroende på om de kommer hem idag och självklart hur de alla mår.
 
JUSTE! Jag försökte få en bra syskonbild på barnen igår också. Vad tycker ni? 
Jag tror ju inte att Emilia tyckte att de var speciellt kul alltså (Kolla bild nr1) eller så kanske hon bara var på dåligt humör. Hon vaknar ju ungefär 2 timmar tidigare än vad hon själv brukade göra innan.. TRött kanske ?
 
 
Var jag lite ego i mitt klädval till barnen igår eller? ;)
RSS 2.0