191025

Hello! 
Det var ett tag sedan det kom ett inlägg ifrån mig här.. Har ni väntat?  Måste verkligen bli bättre på att ta tag i att sätta mig ner och skriva mina inlägg här.. 
Har ju både bider och text om dagen så att säga men det är inte alltid jag känner att jag har tiden, lusten eller energin till att hämta datorn och sätta mig ner i lugn och ro. 
Brukar oftast ta tag i bloggen när barnen sover, när Emilia är på förskolan eller när det bara är extra lungt här hemma och kan ju lungt säga att det har varit allt annat än lugnt.

Vi har haft en rätt tuff och kämpig period här hemma.. Jag mår ju fortfarande som jag mår och det påverkar tydligen så otroligt mycket här hemma. Både för mig, familjen och andra.. men sånt är livet... Allting är int eperfekt hela tiden, man har de tuffare och kämpigare vissa perioder och andra så kan man stå och hoppa på rosa moln.. Men ja... Förhoppningsvis så är den väl på bättringsvägen nu. Vi hoppas på det iallafall! :)

Livet har ju rullat på som vanligt med både jobb, förskola, gym och allt där i mellan. Har verkligen kommit igång med gymmet nu och det känns så himla skönt. Körde ett pass igår. 60 minuter på crosstrainern och där efter lite annat  i ungefär en 30 minuter innan jag rundade av och gick hemåt. Kändes så skönt när jag gick därifrån. Har ändå vart helt slut och alldeles för trött för att ens röra på mig annars men ändå så har jag fått till ett par bra pass ändå. Tror att jag bara har haft 2 riktigt kassa pass sedan jag började.. :O
Har ju fått en hel del frågor ang träning och gymmet och tänkte att jag får väl köra på ett sånt inlägg så.. har ni några frågor? Släng iväg en liten kommentar i det här inlägget isåfall så ska jag FÖRSÖKA svara på de så fort jag kan.  :)

 
RSS 2.0