200226

Ligger i sängen och ska alldeles strax gå och sova. Sent idag men vad gör det? 
Tänkte bara uppdatera lite snabbt.. 
Dagen började iallafall med att mitt larm inte ringde imorse så trodde att jag hade försovit mig.. men hade turen att Liam vaknade 7 minuter efter mitt larm skulle ringt så. Phuue! 

Därefter blev det bara kaos. På många olika plan. Alla dagar kan inte vara perfekta 😅
Lämnade Emilia på förskolan iaf . De va lite jobbigare för henne idag för hon ville inte att jag skulle gå öht.. De gick bra tillslut iallafall. 
Väl hemma så satt jag i ett par telefonsamtal. Passade på medans Liam låg och sov och städade undan ifrån igår samtidigt. 
Vi hade la familia här i ett par timmar här igår så ni kan ju tänka er hur alls leksaker låg imorse? 😂😂

Matthias kom hem från jobbet tidigare än vanligt och hämtade dessutom Emilia från förskolan. Gladare tjej fanns nog inte då! 
Eftersom han slutade tidigt så har vi betalt lite räkningar, skrivit matlista och även varit och handlat. 👈🏻 är alltid en utmaning asså!
(null)
Ö
(null)
vet ni hur duktig han har blivit på att gå nu? Ser nästan ut som att han bara vill börja springa! 😀😂

(null)

(null)
Tröttisen!! 

(null)

(null)
Alltså som jag skrev innan. Ibland är det en utmaning att handla med barnen. Halva tiden gick kanon idag och den andra delen så blev Emilia så himla trött och hungrig och ja... så funka de inte lika brA. 

(null)
Nyfiken på vad Emilia har för sig! 

(null)

Ikväll så har jag nattar Emilia i hennes säng. Vi brukar lägga henne o gå därifrån så somnar hon själv men idag skulle jag ligga bredvid.  Vad tror ni de första va som hon sa när ja la mig? "Mamma, pappa är bäst" 
Alltså.. hur gulligt som helst men HUR reagerar man? Vet inte hur många gånger hon säger så till mig under dagen och ibland får jag inte ens hjälpa henne när Matthias väl är hemma.. Man ba ok det där är pappas tjej rakt igenom 🤪
Min lilla böna ❤️ älskar henne, älskar familjen, älskar, älskar,älskar ❤️❤️❤️❤️
Nä nu ska jag sova. Godnatt 😶
RSS 2.0