200129 - Apladalen.

Hääjj! :) 
Vet ni hur slut jag har känt mig idag? Det var ännu en kass natt med Liam inatt.. men nätter som denna är så "extremt" jobbiga för det finns inte så mycket mer man själv kan göra öht. Fick honom iallafall att slappna av och somna om tillslut. Sen är ju dagens väder lika trist som igår förutom att de regnar mindre.. 

Efter frukosten så gick Emilia runt med sina regnkläder och till och med satte på sig dem själv. Tror ni hon ville ut eller? ahaha vem skulle ens kunna tolka det på något annat sätt ? Förstår henne då vi har spenderat ett par dagar inomhus. 
Så det var bara att dra på kidsen kläder och göra i ordning lite grejer att ha med mig i skötväskan och en och annan hink&spade fick hänga med också. Inte för att hon använde de när vi kom fram ändå haha :D
Älskar att Emilia ändå tycker om att vara ute oavsett väder och vind <3
 
 Tittut mamma!! <3






Jag: Emilia ska vi skicka en bild till pappa som ligger hemma och tycker synd om sig själv?" 
Emilia: Okej! HEJ PAPPA" ;)

Med andra ord så var Matthias hemma pga sjukdom. Kanske behöver skriva de så ni med pekpinnar inte har något att gå på.. lol 
 





Så lyyyyckliiiig! <3

Hon också! Det är något speciellt med att gunga. DRar fram lyckan hos typ alla :p



Alltså vi var i parken i kanske en timme och därefter gick jag runt på en promenad med pokemon i telefonen och gick tillsammans med Emilia för att få Liam att sova sin middag så de inte skulle bli alldeles för sent..5 minuter innan jag var hemma så somnade även Emilia. Händer typ aldrig. BARA på torsdagarna efter en vanlig vecka på förskolan. Nu är hon hemma den här veckan. Går ju fortfarande magsjuka. 
Dessutom så tar hon sovmorgon varje ledig dag nu för tiden och på förskoledagar så får jag väcka henne. Iofs så får jag göra det även på förskoledagarna också när jag tänker efter.. Hon har blivit en riktig sjusovare. 

Aja, nu sover barnen sen några timmar tillbaka och jag sitter här på golvet med datorn på bordet och äter popcorn och dricker en celsius medans Matthias spelar med Adam en stund. Jag hade tänkt att gå och lägga mig om en liten stund. Borde egentligen komma i säng tidigare än vad jag faktiskt gör om kvällarna så att jag eventuellt får sova mer och bättre men det är ju så svårt för jag kan ju omöjligt veta i förväg hur varje natt blir. Synd att man inte är synsk. ;)
RSS 2.0