Minnes bilder <3

När jag absolut inte har så jätte mycket att göra eller någonting att hitta på. typ vid denna tidpunkt på dygnet och då jag fortfarande sitter uppe så brukar jag sitta och glo igenom alla bilder jag har i datan / i arkivet. ALLTID lika roligt att kolla tillbaka på vad man har gjort genom åren. Sen jag började blogga dvs 2009 så har jag gjort så sjukt mycket. I mitt arkiv så är det typ 80 sidor med bilder BARA. Tänk er då hur mycket det finns på andra ställen? ;) & allt är så underbart fina minnen och saker som jag aldrig kommer och aldrig vill glömma bort!  Så mycket minnen!
Minnen med personer som jag idag inte ens umgås med, som jag inte ens pratar med eller vill veta av, kommer ändå alltid ha minnen tillsammans med den/dem och tänka tillbaka på det som faktiskt VAR bra..
Tänkte att det var bäst att säga direkt så inte folk kommer klagandes i komentarer om "du är inte vän med den och den och den" ..

Sitter och glor igenom min gamla bdb också och där har jag bilder som jag absolut inte visat här i bloggen såg jag? funderar på om jag ska spara lite utav de bilderna i datan och lägga upp här. Skulle ni vilja de? (: Höhö 
Håll utkik!

































RSS 2.0