210818

Halloj! 
Nu är sommaren över och hösten är på ingång. Känns som om hösten kommer tidigare i är bara. 
Vi är tillbaka i rutinerna igen och har varit sen vecka 31.  Längtar redan till nästa semester. 
Allt är nytt på mitt jobb. Nya barn, nya pedagog grupper. Min hjärna är slut 🤣 redan…. 
Och med att vi är i rutinerna igen gäller ju även all denna vab. Den eviga vabben! 
L har haft sånna problem med rinnande näsa sen länge. Lixom återkommande hela tiden. Så ned andra ord så ringde förskolan hem honom från förskolan igår och jag är hemma resten av veckan. Det som gör mig frustrerad är att näsan enbart har runnit när vi varit ute Lämnat och hämtat Emilia på förskolan alltså. Hela familjen snorar här när det är och blir kyligare.. alla utom jag!  Så ja..  
förstår att allt detta är pga pandemin men ändå… 😛
Jag har iallafall ringt VC igår och en läkare ringer mig imorgon (hoppas jag) så får jag åtminstone ett och annat råd eller något. Vill helst att de kanske kolla på honom.. 

Vi har iallafall varit hemma och bara tagit det lugnt. Bakade äppelpaj igår så det satt vi och mumsade på idag. Tillsammans med lite ben n jerry glass 🍨 hade ingen vaniljsås hemma och orkade gå o inte handla..
Jag har till och med kunnat ta en nap tillsammans med honom. Brukar aldrig vilja göra det för passar på att göra annat. Typ städa eller glo på serier 😛

(null)
Ser ju inte aptitligt ut men jag lovar att det var super gott ❤️

Vid 14 tiden hämtade vi hem Emilià ifrån förskolan. Precis innan vi skulle gå ut genom dörren så passade Liam på att 💩 så det var bara att klä av honom och byta på honom innan. 
Ringde till förskolan och sa att jag blir liiite sen. När jag kommer in genom dörren så är det första hon säger "var Liam bajsnödig? 😂"
(null)

(null)
Haha det här med grimaser 😂😂

Nu ligger alla och sover. Förutom jag! Jag sitter här och tittar på desperate housewifes. Jag har bara en säsong kvar innan jag är klar med serien. Om vad är det? Kanske 12 dagar så plockas serien bort Ifrån viaplay. Vill gärna se klart innan den försvinner 😂☺️☺️

RSS 2.0