150928

Hajj. 
Jag har nog haft en av mina bättre helger på länge just i helgen. Super skönt. I fredags så var jag ute med lite vänner.. Hade jätte roligt faktiskt dock så blev jag ensam tillslut då mina vänner helt plötsligt bestämde sig för att sticka till subway och käka...... Skitsamma tänkte jag "då åker jag hem" men samtidigt som jag är vid busshållplatsen så ska bussen inte gå mer... lol stack tillbax till strömpis då Bea J precis kommit dit 😅
Men ja kvällen slutade lite som den ska göra, Fredric bröt foten, andra stack till subway osv.. Jag var hemma  vid 03:50 tiden. Min bror var så snäll och mötte mig i stan och gick med mig hem. (Fett skönt att gå)

I lördags så gjorde Jag inte så mycket. Umgicks med Jonte och tog decmest lungt^^ bakismode etc.. 

Igår så städade jag mitt rum i princip heeela dagen och har lite kvar att fixa innan det ör klart. Blekte och färgade håret också. Blev väl som de blev. Blekningen tog inte alls i längden lol men ah jag ska fixa det så som jag vill ha det hos frissa. Senare istället ;) 

Nu sitter jag på jobbet och har rast. Seg måndag men ändå. Okej. Jobbar 7.15-16 idag. Sen ska jag hem och vidare till stan och handla ersättning till kissemisse n och sen eventuellt Marieberg med Linda & Emil :) 

Collage från i fredags:


Dagen efter färgning. Syns inte så mkt på denna bild dock! 

RSS 2.0