Såå tröööött!

Halloj! 
Helt och hållet inte riktigt tagit mig tid till att uppdatera ang helgen. Matthias familj var ju som jag skrev innan hör på besök. Får bli ett eget inlägg då jag har endel bilder därifrån också. 

Iallafall.. inne på andra lediga dagen och jag är så trött.. den här natten har nog vart en av de VÄRSTA som vi haft med Emilia. Öht! 
Hon somnade vid 20 tiden igår kväll och vaknade upp vid.. 21.30 - 22.00 och skulle definitivt inte somna om så jag låg med henne i vår säng fram till 23.30 då Matthias flyttade över henne till sin säng. Sen kände hon att det var dags att vakna igen vid 03.30 tiden och somnade inte om förens flera timmar senare.. På mig i soffan. så ja.. idag är jag trött och en aning lättirriterad.. 🙄

Vid 10 tiden så började jag fixa i ordning lite frukost. Gröt till Emilia och världens bästa frulle till mig. Vattenmelon och jordgubbar 🍉🍓 självklart åt Emilia av de också. 
Sedan dess så har vi väl inte gjort speciellt mycket här hemma. Matthias har ringt endel samtal och fixat och Emilia har och fortsätter med att testa mig i precis allt känns de som. Hoppas på att det bara är en fas hon är i. Sen såg jag iofs att en till tand har kommit upp.

Matthias hade tankar om att cykla iväg någonstans och göra någonting. Ingen aning om jag är så sugen men det blir säkert kul vad vi än kommer på. Imorgon är det dax för Matthias att komma tillbaka till vardagen igen. Nya jobbet startar imorgon 🤓 höhö

(null)

(null)

RSS 2.0