Helgen.

Hellu, då var ännu en helg över och en ny jobbvecka är påbörjad. Är det bara jag eller tycker ni att helgerna går lite för fort? jaja. 
I helgen har jag mesta dels bara chillat. Slutade jobbet strax innan 4 i fredags och då var det hemgång till min babe direkt. Sen åkte vi och hämtade upp Linda och rullade ut mot sköllersta för att hälsa på pappa och lite släkt. Trevligt och sådär. Efter det så åkte vi till ica och handlade lite smått och gott. Jag och Matthias tänkte nämligen mysa med lite gott till film men som vanligt så kan jag inte ligga ner när jag kollar på film för efter ungefär 10 minuter så ligger jag och sover haha :)

I lördags så gick vi till Varberga och grillade lite och lekte med Emil. Hade med mig min kamera denna gång. Otroligt Natalie ;) men den har stått och dammat för länge faktiskt så det är dags att den kommer till användning istället. 
Emil är verkligen en charmig liten pojke! Söötnosen <3

I söndags så kom Linda och Emil till oss och umgicks fram tills pappa kom och hämtade oss. Han bjöd oss nämligen på mat på chili wok i Marieberg. Riktigt gott! ;) 
Sen satt vi här bara och tittade på lite film. Jag satt och pillade på videoredigerings programet som drog ner. Det är ju endel att lära sig så vi får se hur resultatet blir, OM det blir något hah ^^ Det återstår att se.. 





Min fina, <3 




















 
RSS 2.0