191229

Halloj! 
Visst ni att jag har namnsdag idag? 😂
Det märks verkligen att julen är förbi. Från att ha hur mycket som helst att göra och ha haft fullt hus här hemma sedan 21 december. Känns så otroligt tomt och tyst när min familj har åkt hem till Örebro igen och det bara är dagarna mellan jul o nyår. 
Vi skulle egentligen ha åkt upp till Örebro och firat vårt nyår där men det blev inte riktigt som tänkt. Tyvärr! 
Såg så hemskt mycket fram emot att äntligen få åka till Örebro o träffa familj och vänner så det känns verkligen hur trist som helst. ÄVEN om människor misstror mig och tror att vi inte vill komma. Som om det var vår ursäkt. Tråkigt de också men somsagt vi ville verkligen komma iväg! 😐
Så nu blir det att tänka på vad vi faktiskt ska göra istället. Hehe! 

Vad har ni haft för er i mellan dagarna? Vi har bara tagit det lungt och gjort de möste som måste göras. Igår var vi o handlade mat för månaden tex. 

(null)
Så smidigt när man kan sätta båda barnen i en enkelvagn ☺️

(null)

Idag har vi haft en sån här typisk söndag. Ni vet när ingenting händer och man inte har några planer för dagen alls. Jag och Lilleman vaknade tidigt, Matthias la sig alldeles för  sent så när han gick upp så gick jag och la mig med Liam och fick sova i ungefär 3 timmar! Så välbehövligt men de gjorde mig bara tröttare. 
Nu ska vi iaf äta mat sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. Blir förmodligen framför tv:n 
RSS 2.0