En Örebro helg

Halloj! 
Vet ni vad? Jag har varit hemma i Örebro i helgen. Ensam. 
Jag har hängt med min pappa och en liten del min syster.
Barnen var ju hemma med Matthias. 

Det var en lugn helg med lite shopping på schemat. Så skönt att bara kunna tänka på sig själv och bara vara faktiskt. Det behövde jag! 
Men gud som jag har saknat mina troll och självklart Matthias med.  De va så mysigt o komma hem förut. 


(null)
Jag slutade jobbet vid klockan 14 och mitt tåg gick 15.30.. Redan vid min första resa (hade två byten) så startade kaoset. Tåget från Värnamo till Alvesta var inställt och ersatt med buss pga vagnbrist. 
Busschafförer som körde bussen brydde sig inte alls om att hålla tiden så typ alla missade sitt nästa tåg. De rekommenderade att man ba hoppade på nästa men för min del så  strulade det tills sig för mina ANDRA byten.. så jag fick ringa o få nya biljetter beställda så istället för o va framme 18.44 så kom jag fram 21.35.. sjukt irriterande men men...  var så hungrig och trött och ville bara få av mig mitt munskydd så jag kunde andas utan att bli röd som en tomat igen haha. 
Jag och pappa åkte förbi mc Donalds innan vi åkte vidare hem. 

Lördag: 
Blev väckt klockan 5!?!? Då Linda frågade om jag ville lägga mig i hennes säng istället för på soffan då hon skulle iväg till jobbet. Somnade om o vaknade runt 9 tiden igen. Vid 10 tiden åkte vi iväg till Marieberg och shoppa lite. Blev självklart ett stopp på espresso house. 
Sen till Systembolaget vid universitetet för att köpa ett vin. Som vara fanns inne just där.
Sen till maxi i eurostop för att ta en kaffe med min bror och därefter till sköllersta o träffa lite släkt. 
Sen chillade vi bara till någon film och åt gott. Åt Pappas potatis med bacon ! Yum! 

(null)

(null)
Sååå gott! 

(null)

(null)

(null)

Somsagt på kvällen blev det film och chill.  Välbehövligt! 
Hjälpte även till att rensa lite bland pappas grejer och mina kvarglömda saker. Pappa ska flytta till en tillfällig lägenhet medans de renoverar och bygger där han bor nu. När de är klart så flyttar han tillbaka.  All hjälp är bra hjälp 🙄
RSS 2.0