190430

Hello sunshines!  :*
Kom hem igen för ungefär en halvtimme sedan. Det är ganska mycket flyttpackning som sker just nu och jag kännre hur min irritation på allt och alla smyger sig på typ tuuusen gånger om dagen och vet ni hur jobbigt det börjar bli? Det går ut över alla andra och jag helt ärligt orkar inte mer. + värmen och all amning i allt det här. Jaa..jaja det lönar sig väl i slutändan ellerhur? :p

Vid klockan 13 så var vi på BVC med lilleman. Det sista besöket här i Örebro. Känns så sjukt trist att behöva byta då vi har vart mer än nöjda med bvc till barnen här. 
Det här beslket har väl vart de besöket som känts minst bra för mig sen Liam kom.. Det här med amning är en så stor del i barnets första tid i livet och det går inte alltid som man vill när det gäller det. Det är inte så hemskt som jag kanske får det att låta. Det finns lösningar på allt och det är så skönt. Allt såg annars super bra ut. Vi blev flyttade till en annan BVC i Värnamo direkt på plats också. Älskar den hjälpen vi har fått nu innan all flytt! :p

 Lilla älsklingen imorse ;p

Efter BVC så åkte vi till maxi/biltema för att köpa lite fler kartonger och lite annat "smått&gott" som man kan tugga på under dagen. All energi behövs!!! :)
Det blev lite vattenmelon och ett par daim. Har redan tryckt i mig en daim haha :D 

Vi tar en liten välförtjänt paus i allt packande just nu medans Emilia sover lite middag eller ja hon har sovit middag och ska bli väckt när som helst. 
Jag går nog ut i parken tillsammans med Emilia, Emil, Linda och Liam en stund så att barnen inte blir så uttråkade och så att det inte blir fullt hus här i lägenheten. 

Har ni hr De Vet Du nya låt? Så himla bra! 
LOVE IT! 
RSS 2.0