210921

Hallooojjh på er ifrån oss i vab stugan! 😅
Jag fick åka ifrån jobbet i fredags och hämta hem en snorig Liam. Blev lite chockad när jag fick samtalet ifrån förskolan för att de va inga konstigheter när jag lämnade på morgonen.. men men.. det slår väl till bara sådär också? 
Det är tisdag kväll och vi är fortfarande hemma. 🤧 

Kan ju inte riktigt ljuga om att det ändå är ganska skönt att vara hemma också. Liiite sovmorgon och nästan lugnare dagar än om jag skulle varit på jobbet MEN kan bli lite segt också. 
Idag fick jag sova iaf 30 minuter längre. Till klockan 8 😂
Sen har vi bara latat oss lite. Ni vet sen frukost, påklädning och allt det där. Har även våfflat Emilias hår. Jag ÄLSKAR att hon börjar gilla det här med att locka, våffla och platta håret. Som att bli ev prinsessa som hon säger 🥰❤️
Vid 13 tiden kom det en ventilations gubbe hit till oss för att mäta lite och kika. Vi har haft problem med ahh känna rökdoft och sånt i lägenheten flertalet gånger så tillslut så felanmälde Matthias det och de va tydligen skit bra.. för de va totalt stopp någonstans och det ska åtgärdas. sköööbt! 

Vid 16.30 tiden kom Stoffe till oss. Han och Tobbe var här och tog hand om barnen i några timmar medans jag, Matthias och hans mamma var på handledarkurs.  Känns verkligen som världens meningslösaste grej men de måste göras ändå.. 😀
Väl hemma så blev det käk och sen la Matthias sig och sov. Han ska ju jobba imorgon.  Emili vaknade och kom upp dock :/ så hon fick titta på lite film med mig och somna i soffan ❤️mysigt! En prinsessfilm blev det. 
Delar bilder från dagen här nere 👇🏻

Nu ska jag sova också tänkte jag. 🥺 god natt! 
(null)
Jaa, nu ser ju goset vi har haft ändå. Emilia är nog lite rastlös och vill till fsk men jag har henne ledig när jag ändå är hemma med Liam. Då slipper man gå fram och tillbaka och vill inte riskera att Emilia blir sjuk av något direkt efter 😩 håller tummarna 🤞 

(null)
Den här lille har vägrat o sova på middagsvilan och så däckar han såhfcistöllef runt 15 tiden 😆

(null)

(null)
Vissa de roar sig iaf.. 😂

(null)
3 timmar av mitt liv .. och inget nytt tillkom direkt 👌🏻

(null)
Prinsessfilm som sagt. 

(null)

(null)
Finns det något mysigare? 

(null)
Gick även in till Liam innan jag la mig nu. Han sovstil är ju… go eller? 😂 ser ut som om det är en lite "kort kort" pyjamas han fått på sig också 🥺😆 men men.. 
nu ska jag däcka… godnatt igen! 
RSS 2.0